PĀRDOŠANAS APMĀCĪBAS NESTRĀDĀ!

Reāli, nestrādā! Turklāt, tās ir arī dārgas!

Lūk, būtiskākie iemesli:

🔴 NAV SISTĒMAS. Apmācībām ir jābūt kā loģiskam un regulāram elementam kopējās pārdošanas sistēmas ietvaros.

🔴 NAV PRAKSĒ IEVIEŠANAS FĀZES. Mans ieteikums – organizēt apmācību ciklu ar nedēļas intervālu, lai dalībnieki pārbauda iegūtās zināšanas praksē.

🔴 NAV SAGATAVOŠANĀS FĀZES. Pasniedzējs nav uzdevis dalībniekiem mājas darbus. Tie nepieciešami, lai saprastu konkrētā biznesa specifiku un pielāgotu programmas saturu.

🔴 NAV PĒCAPMĀCĪBU FĀZES. Kas notiek pēc tam? Šis ir būtiskākais posms visā sarakstā! Kurs par to būs atbildīgs? Kā tiks organizēts darbs, lai zināšanas kļūtu par noturīgām prasmēm. Kurš to darīs un ar kādiem paņēmieniem?

🔴 NAV ATBILSTOŠS SATURS. Programma neatbilst uzņēmuma šī brīža mērķiem un darbinieku kompetenču līmenim. Tāpēc pasniedzējam un uzņēmuma cilvēkiem ir rūpīgi jāizrunā programmas detaļas.

🔴 NAV ATBILSTOŠS TRENERIS. Par pasniedzēja jeb trenera kvalifikāciju liecina metodes, kādas tiek izmantotas. Viņa personīgā pieredze pārdošanā un viņa klientu atsauksmes.

🔴 NAV MOTIVĀCIJAS. Biežāk, dalībnieku vidū. Biežāk, pēdējās rindās sēdošie demotivē pārējos un sagrauj visas labās ieceres. Mans ieteikums – pirms apmācībām veikt individuālas pārrunas ar katru dalībnieku un panakt viņu iesaisti. Vai arī atteikt līdzdalību.

🔴 NAV IZPRATNES. Kam mums vispār ārējās apmācības nepieciešamas? Mums tak ir pašiem sava Zane, kas dara to pašu! Visu cieņu Zanei, taču, vizbiežāk, Zani nedzird. Neieklausās. Un Zanei var nebūt resursu un instrumentu, kas atrodami tikai ārpus organizācijas.

🔴 NAV UZTICĒŠANĀS. Ko tas džeks vispār saprot no mūsu biznesa? Mēs tak esam īpaši un unikāli. Mūs var saprast tikai mēs paši! Klasika! Un jā, pasniedzējam nav jābūt celtniekam, lai celtniekiem iemācītu pārdot.

🔴 NAV NAUDAS APMĀCĪBĀM. Piekrītu. Man arī nebūtu naudas apmācībām, no kurām es neredzu jēgu. Es arī tā darītu – pāris reizes izmestu naudu bez rezultāta un vairāk man nebūtu.

🔴 NAV LAIKA. Mums nav laika apmācībām, mums jāskrien! Reiz saņēmu atbildi. Protams, ka nav laika! Kuram gan mūsdienās ir laiks. Var turpināt skriet. Bet var pārstāt skriet, atrast sazemējumu un darīt pa jaunam!

Vai zināji. Uzņēmums sāk pelnīt vairāk, kad vairāk sāk pelnīt tā darbinieki.

Pārsteidzoši, vai ne? 💥

2 + 1❗️www.ccgroup.lv/issavienojums ❗️

Leave a Reply